Skyresponse is growing and we urgently need a Junior Project Manager in the Customer Success team

This position is a direct recruitment, which means that the recruitment process takes place through Bravura and you are hired directly by Skyresponse. Therefore this job description will follow in Swedish. 

 

Om tjänsten

Har du erfarenhet av projektledning inom IT-miljöer och vill arbeta flexibelt med att trygga tillvaron för dina medmänniskor? Här får du möjlighet att leda spännande implementeringar och utvecklingsprojekt inom larmhantering. Ta chansen med denna nyckelroll hos Skyresponse där du gör skillnad och erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

I denna tjänst ingår du i Customer Success teamet som ansvarar för partners tillväxt och harmoni. Teamet arbetar nära tillsammans med utvecklingsteamet samt sälj- och management teamet i Stockholm. Customer success består idag av följande funktioner: Support, Pre-sales, Integrations-funktion och kundansvariga. Kulturen präglas av ett öppet klimat och flexibilitet där alla medarbetare gör skillnad.

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare säkerställer du en professionell leverans och ser till att samarbetspartners och slutkunder är nöjda. Du ansvarar exempelvis för större projekt likt utrullning av plattformen till nya partners och marknader, implementeringsprojekt mot nya plattformar. Mindre projekt kan innebära integrationer och konfigurationer mot befintliga lösningar och säkerställa att partners genomfört sina åtaganden samt att driva mindre utvecklingsprojekt initierade av kund. Du fastställer övergripande planer där du beräknar tidsåtgång för leveransprocesser med hänsyn till driftsättning och tekniska konfigureringar baserat på samarbetspartners behov. Resor kan förekomma vid behov för att skapa goda relationer med samarbetspartners.

•  Leda implementerings- och utvecklingsprojekt med externa och interna kontaktytor
•  Säkerställa en professionell leverans och nöjda samarbetspartners
•  Ansvara för större utrullningsprojekt för nya partners
•  Ansvara för att integration till Skyresponse plattform fungerar smidigt för nya samarbetspartners
•  Driva mindre projekt inom integration och konfigurering gentemot befintlig plattform med befintliga partners
•  Ta fram övergripande projektplaner med beräknad tidsåtgång för driftsättning samt genomföra definierade konfigurationer baserat på kunds specifika behov
•  Resor kan förekomma vid behov

 

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

•  Du har erfarenhet av att arbeta inom IT-leveranser, gärna som ansvarig för att införa IT-förändringar och mindre projekt mot kund. Erfarenhet av projektledning är meriterande
•  Du har god dator och systemvana samt en teknisk grundförståelse för hur en molnbaserad plattform fungerar
•  Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
•  B-körkort
•  Meriterande med relevant utbildning inom exempelvis projektledning eller relevant tekniskt område

Vi ser att du som söker är en driven person som trivs med att arbeta med många kontaktytor samt har förmåga att motivera andra mot gemensamma mål genom god kommunikationsförmåga. Du ser projektets mål i sin helhet samtidigt som du lyssnar på andras idéer och tar in deras åsikter på ett sätt som skapar förtroende samt möjliggör en lyckad leverans. Du anstränger dig för att leverera de bästa lösningarna genom att lägga ned tid på att förstå de tekniska förutsättningarna och arbeta rådgivande mot samarbetspartners, slutkunder och ditt interna team. Då du förväntas driva projekt självgående från start till slut ser vi även att du är en van planerare med god struktur som trivs i en roll med frihet under ansvar.

 

Sök tjänsten

Vi hoppas att du är den rätta för oss och att vi är det rätta företaget för dig. Ansök här

 

Title: Junior Project Manager

Location: Stockholm

Office: Hybrid, (for us meaning a mix between work office and home office)

Reporting to: Head of Customer Success

Contact Person: Oskar Lampel, Head of Customer Success