Skyresponse is growing and we urgently need a Cloud Engineer.

This position is a direct recruitment, which means that the recruitment process takes place through OnePartnerGroup and you are hired directly by Skyresponse. Therefore this job description will follow in Swedish. 
 

Om tjänsten:

Är du en skicklig Cloud engineer med erfarenhet inom molnteknik och infrastruktur? Vill du vara en del av ett ledande företag där du får möjlighet att forma framtidens teknik? Skyresponse söker nu en engagerad specialist som kan bidra till vår fortsatta tillväxt och innovation.

Som Cloud engineer hos Skyresponse kommer du att spela en central roll i utvecklingen och optimeringen av vår molnbaserade larmhanteringsplattform med fokus på infrastrukturen. Du kommer att arbeta nära både vårt utvecklingsteam och vår operationsansvariga för att säkerställa att vår plattform inte bara är stabil utan också optimalt anpassad för framtida tillväxt och innovationer.
 

Vem är du?

 • Erfarenhet av att ha arbetat med molnlösningar
 • Goda kunskaper inom molnbaserad infrastruktur exempelvis databaser, servrar, monitorering, loggning och nätverk
 • Du är en problemlösare som trivs i en dynamisk miljö och som drivs av att hitta effektiva lösningar på komplexa problem.

 

Kvalifikationer:

 • Du har erfarenhet av liknande roller, exempelvis som IT-tekniker eller cloud engineer.
 • Du har eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

 • Tillsammans med våra utvecklare hitta nya effektiva och säkra sätt att driftsätta våra tjänster inom AWS
 • Arbeta med säkerheten för vår infrastruktur
 • Implementering och förvaltning av molninfrastruktur inom AWS
 • Aktivt deltagande i projekt för att förbättra och utveckla långsiktiga lösningar för plattformens drift och övervakning.
 • Hålla koll på kostnader för infrastrukturen och optimera dessa


Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med databaslösningar såsom MYSQL, där du optimerar och underhåller system för högsta möjliga prestanda.

Vi erbjuder:

Skyresponse är ett företag i framkant när det gäller molnbaserad teknologi och säkerhetssystem. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du som Cloud engineer får stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Rollen utgår från Luleå, du kommer ha möjlighet att jobba med moderna lösningar i AWS miljön och kunna fokusera på de delar du vill utvecklas inom.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär?

 

Är du redo att ta nästa steg i din karriär?

Sista ansökningsdag: Måndag 3 juni 2024
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För din information:
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start kommer att vara anställd av Skyresponse. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund ( 070-549 94 82 eller peter.nilsson.sandlund@onepartnergroup.se) eller Lena Jansson ( 072-225 65 86 eller lena.jansson@onepartnergroup.se ) om du har frågor.

Title: Cloud Engineer

Location: Luleå

Office: Luleå and hybrid (for us meaning a mix between work office and home office)

Reporting to: Head of DevOps