Testspecialist

Testledare – Luleå

""

-

Vi på Skyresponse säkerställer att IoT-baserade larm och händelser åtgärdas effektivt och i rätt tid via vår molntjänst för larmhantering. Vi har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader. Vår ledstjärna är ”We change the way people create true safety” och vi förändrar hur riktig trygghet skapas genom vår öppna molnplattform som tillåter våra partners att snabbare integrera nya enheter för larm, utbyta information och data till andra plattformar i vårt ekosystem och möjliggör för partners att enklare bygga egna tjänster. Vi säkerställer under högsta möjliga tillgänglighet att åtgärder alltid når rätt personer, maskiner eller system genom en konfigurerbar larmregelmotor där kunderna själva anpassar systemet efter sina behov. Systemet ger full spårbarhet genom rapporterade och dokumenterade händelser som uppdateras i realtid. Alla tjänster är molnbaserade, fullt skalbara och globalt tillgängliga via enkla API. Vår lösning är den snabbast växande plattformen i Norden för trygghetslarm och bolaget har börjat sin internationella tillväxt resa och finns redan i 8 länder. Vi jobbar i agila utvecklingsteam i två veckors sprintar och släpper ny funktionalitet i drift var 4:e vecka samtidigt som plattformen hanterar mer än 7 miljoner larm per månad utan driftstopp.

 

Vi söker en testledare som kan ta helhetsansvaret för kvalitetssäkringsarbetet där en hel del testning ingår. Ditt uppdrag är att utveckla och leda företaget arbete med test och QA, dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Hålla koll och driva på releasen framåt
  • Ta det övergripande ansvaret för kvalitetssäkringen med det arbete vi gör i sprintarna, samt säkerställa att vi har ett kvalitetsstänkt i vår utveckling.
  • Planera testfall och testplan innan sprintarna startar
  • Testa, ta fram testfall och exekvera tester i sprintar utifrån kraven
  • Exekvera och ansvara för att regressionstester inför release blir gjorda
  • Ta ansvar över testprocessen och säkerställa att teststrategin hålls uppdaterad

 

Plus om du har erfarenhet av

  • Intresse och erfarenhet av testautomatisering och verktyg för det
  • Erfarenhet av att ta fram teststrategier
  • Testning av integrationer med andra system/ hårdvara

 

Du ingår i DevOps teamet, rapporterar till DevOps Manager och arbetar sida vid sida med systemarkitekter, utvecklare och andra tekniska specialister. Här har du en unik möjlighet att lära dig mer om Amazons produkter; lösningar och verktyg i teknikens framkant. Vi har ett nära samarbete med AWS och lyfts fram som en av deras avancerade användare.

 

Din bakgrund:
För att lyckas i rollen behöver du ha mångårig erfarenhet från systemtest eller testledning av IT-system. En akademisk examen inom IT är meriterande, men inget krav. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i så väl tal som skrift.

Din profil: Du tycker om att arbeta med komplexa frågeställningar och är den som driver processer vidare genom att initiera nya vägar framåt. Samarbete är viktigt för dig och du hjälper till på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att förväntningarna är klara för alla berörda parter och tar snabbt tag i olösta problem.

 

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Jani Wallma: jani.wallma@skyresponse.com.

 

Låter det intressant? Skicka din ansökan redan idag!

Ange “Ansökan Testledare” i ämnesraden.

Do you want to be a part of shaping a IoT boosted digitized alarm handling future in Eurpe? We look forward to your application!

Contact us